Денешна дата
05/12/2020

факултет

  • Факултетите под студентска контрола

    by - Feb 11, 2015
    Студентскиот пленум внесе нова димензија во својата автентична борба, која отвора ново поглавје во историјата на македонскиот студентски активизам.  Студентите решија да го земат назад она што изворно им припаѓа – да прогласат „Автономна студентска зона“,...