Денешна дата
01/12/2021

фридом хаус

  • Говорот на омраза го замени новинарскиот речник

    Во длабоко поларизирана атмосфера, медиумите годинава ги дочекаа разочарувачките оценки на американската организација „Фридом Хаус“ кои ја рангираа Македонија најдолу на листата според слободата на медиумите, споредено со земјите од регионот. Лошите оценки само се надоврзаа...