Денешна дата
26/11/2020

љубе бошковски

  • Граѓани бараат оставка на Владата

    by - Feb 21, 2015
    Со извикување, “оставка” и “вие го убивте”, неколку стотини граѓани го продолжија вчерашниот протест како израз на револт по објавувањето на снимени телефонски разговори од страна на СДСМ, помеѓу министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска и...