Денешна дата
26/05/2019

20 отсто

  • Ноемвриска „горештина“

    by - Nov 7, 2018
    Пишува: Бардуљ Заими   Уставните промени предвидени со Преспанскиот договор, се чини дека ќе ја продолжат летната „горештина“ и во ноември. Владата, пак, соопшти дека ги изготвила амандманите за овие промени. Преформулирањата во преамбулата предизвикаа реакциите....