Денешна дата
06/10/2022

2004

  • 2004 година – превирања и поделби во ВМРО-ДПМНЕ

    by - Apr 24, 2014
    Годината на загинувањето на Трајковски, односно 2004 година,како што тврди Заев, не е само клучна за трансакциите поврзани со Македонска банка. Таа година е клучна и за ВМРО ДПМНЕ,бидејќи Груевски ги доживува и најголемите внатрешно–партиски превирања...