Денешна дата
21/03/2023

Стечајци на протест пред Сојузот на синдикати

Stecajci Zaklina avtor (4)

Протест на група стечајци пред зграда Сојуз на синдикати на Македонија

Stecajci Zaklina avtor (2)

Стечајците извикувајќи „ССМ мафија“ стигнаа пред Синдикатот

 

zafirova.zafirova@gmail.com