Денешна дата
16/08/2022

Одмаралиштето на Водно пропаѓа 34 години

Недоизграденото детско одморалиште на Водно и натаму стои како зграда на духови. Оваа зграда ниако да се доврши откако во 1982 година биле прекинати гардежните работи.

Ако ништо друго, е сигурен кандидат за Гинисовата книга на рекорди за најдолговечни неодизградени згради.

odmor2 odmor5 odmoraliste

zafirova.zafirova@gmail.com