Денешна дата
10/12/2022

Волерс: Македонските граѓани се грижат за соседите

Во амбасадата на САД, а во соработка со Црвениот крст на Македонија денес се организираше донирање на храна и крв, а по повод нападите од 11 сптември 2001 година во САД.

amerikanska ambasada 11 sptemvri donacija Volers (8)