Денешна дата
06/10/2022

УСАИД со поддршка на малиот бизнис

Преставници на УСАИД деновиве ги посетија малите фирми кои ги поддржуваат. Се работи за „Еко пласт техника“ , која се занимава со рециклажа на пластика и „Геонет“ која изработува локатори за животни.

Eko plast tehnika (2) Eko plast tehnika (4) Eko plast tehnika (5) Eko plast tehnika (6) Eko plast tehnika (8) Eko plast tehnika (9) geonet (1) geonet (2) geonet (3)

lefkov@yahoo.com