Денешна дата
29/06/2022

Демант од Државниот инспекторат за труд

Државниот инспекторат за труд достави деман до нашата редакција на написот „Македонските работници – обесправени и заборавени Правата на македонските работници во законите се намалуваат, а во реалноста се кршат. Сето тоа се случува пред очите на Државниот инспекторат за труд кој избира да молчи или да одговара со статистики и празни бројки“ од авторот Даниела Саздова.

Демантот го објавуваме како што ни е доставен на овие три линка.

Демант1

Демант2

Демант3