Денешна дата
30/11/2022

Стопанска банка ќе ги кредитира филтрите за Макстил

Т.н. систем за отпрашување, односно, филтрите за прочистување на погонот Челичарница ќе биде кредитиран од Стопанска Банка. Макстил и банката денеска потпишаа договор за ова вреден 11 милиони евра.

This slideshow requires JavaScript.