Денешна дата
06/10/2022

Неделков: Наставниците се депресивни, незадоволни и уплашени

За законот за педагошка академија, во вторникот бевме повикани да ни биде презентиран законот, во петокот веќе се беше завршено. Ниe имавме презентација на законот, од страна на Министерството, но немавме можност да ги кажеме нашите аргументи. Ова се пародии од дебати, а не вистински дебати кои треба да го унапредат образованието

lefkov@yahoo.com