Денешна дата
28/11/2022

Одржан 11-от АКТО фестивал

Битола викендов беше културна престолнина на Македонија. Беа одржани неколку дебати за граѓанскиот активизам и за развој на граѓанското општество

This slideshow requires JavaScript.

lefkov@yahoo.com