Денешна дата
01/12/2021

Градоначалници за гозби со народни пари

Само за последните пет години градоначалниците потрошиле 5 милиони евра за репрезентација, а листата ја предводат скопските татковци

автор: Горан Лефков

(„Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.)