Денешна дата
26/11/2022

Трифун Костовски за Инбокс7: Проект за трамвајот постои, нема потреба од нов

Поранешниот градоначалник на Скопје, Трифун Костовски, во интервју за онлајн магазинот ИНБОКС7 зборува за студијата за трамвајот која била изработена во негово време, потоа за загадувањето и за тоа на што треба да посвети внимание актуелниот градоначалник.

За повеќе гледајте го интервјуто на ИНБОКС7.

Уредничката на Инбокс7, Жаклина Хаџи-Зафирова во разговор со Трифун Костовски