Денешна дата
23/09/2021

Награда за истражувачка сторија на фондацијата “Душко Јовановиќ“

Фондацијата „Душко Јовановиќ“ распишува конкурас за награда за најдобра истражувачка сторија.

Заинтересираните новинари и граѓани можат да се пријават да овој линк.

Latest posts by Администратор (see all)