Денешна дата
06/10/2022

Верификувани мандатите на 123 пратеници

Собранието на Република Македонија со 86 гласа „за“ денеска на конститутивната седница ги верификуваше мандатите на сите 123 пратеници избрани на предвремените парламентарни избори одржани на 27 април

SOBRANIE4 SOBRANIE 8 SOBRANIE 3 SOBRANIE 2

krstic@inbox7.mk