Денешна дата
23/09/2021

Малме: Повратниците од Сирија се серозен проблем за Балканот

Од Малме постар советник во „Глобал Инишијатив“ во интервју за Инбок7 вели дека политичката ситуација влијае врз организираниот криминал. “Ние ја следевме ситуацијата во шесте земји, имаше протетсти и слично. Во овој дел најмногу се тргува со канабис, украдени автомобили, цигари, но и синтетички дроги“

разговарал: Горан Лефков

Latest posts by Администратор (see all)