Денешна дата
27/09/2021

Водачот секоја вечер прави попис на населението. Брои овци пред да заспие.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

ПАРТИИТЕ ПАК ГО „МАТАТ“ ПОПИСОТ

Latest posts by Администратор (see all)