Денешна дата
27/09/2021

Во држава во која има повеќе политичари од народ, и пописот на населението е политичка операција.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

ПАРТИИТЕ ПАК ГО „МАТАТ“ ПОПИСОТ

Latest posts by Администратор (see all)