Денешна дата
23/01/2022

Оние што го јаваат народот се во предност. Никогаш не плаќаат патарина.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ ПРЕКУ ГОРИВОТО: КОЛКУ ВОЗИШ ТОЛКУ ПЛАЌАШ

Latest posts by Администратор (see all)