Денешна дата
13/06/2021

Со застанување годишно се губат 6,5 милиони евра. Ете зошто некои никогаш не застануваат на патарините.

пишува Миле Ѓорѓијоски

 

НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ ПРЕКУ ГОРИВОТО: КОЛКУ ВОЗИШ ТОЛКУ ПЛАЌАШ

Администратор

Latest posts by Администратор (see all)