Денешна дата
06/10/2022

Екслузивно: Целата дебата околу спорот за името меѓу двете најжестоко спротиставени групи аналитичари

Биљали и Фрчскоски против Клековски и Боцевски – ова е целата вчерашна дебата организирана од Инбокс 7

Во напати жолна, но мошне интересна и поучна дебата, две групи на интелектуалци ги спротиставија своите мислења. Дебатата се одржа вчера во Порта Македонија во организација на Инбокс магазинот и ЛАИ инситутот.

Погледнете го целото видео.