Денешна дата
29/06/2022

Призма

  • Загадувањето на Скопје: Злосторство без злосторници

    by - Jun 17, 2014
    од Владимир Калински Текстот е изработен како дел од Проектот за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија ● Овој проект го спроведува БИРН Македонија, во соработка со  Центарот...
  • Вода – за некого живот, а за некого болест!

    by - Jun 15, 2014
    од Мери Јордановска Текстот е изработен како дел од Проектот за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија ● Овој проект го спроведува БИРН Македонија, во соработка со...