Денешна дата
28/01/2023

Дебата

  • Ќе тонеме или ќе испливаме?

    Напишано од: - Apr 9, 2014
    Сега сме на историски крстопат. Ќе ја задржиме постојната катастрофа или ќе тргнеме кон нормалата. Со ваква власт загубивме многу. Груевски веќе ја носи титулата -„гробар на сегашноста и иднината“. Тој не само што ја доведе...