Денешна дата
16/08/2022

акции

  • ПРАТЕНИЦИТЕ СО АКЦИИ ВО РАЗЛИЧНИ ФИРМИ

    by - May 13, 2019
    На листата на акционери во различни фирми се јавуваат вкупно 21 пратеник Ферид Мухиќ за уделите наведени во својата имотна листа изјави: „Уделите беа во Комерцијална Банка, меѓутоа, истите јас повеќе не ги поседувам“ Пратениците од...