Денешна дата
16/08/2022

албански пратенички

  • Пратенички или „кукли“ во Собранието?!

    by - Apr 9, 2014
    Во почетокот на март Собранието на Република Македонија се распушти со цел да се одржат предвремени парламентарни. Гласот и способноста на албанската жена очигледно не е слушнат колку што треба во Собранието и од нивните лидери...