Денешна дата
21/03/2023

бомба 3

  • Бомба бр.3: Како е уапсен Љубе Бошковски

    by - Feb 20, 2015
    Лидерот на СДСМ Зоран Заев на  ја објави и третата т.н „бомба“ во која се слушнаа телефонски разговори на првиот човек на ДБК Сашо Мијалков со новинарот Драган Павловиќ Латас, како и со сопственикот на Канал...