Денешна дата
02/07/2022

владини мегафони

  • Пораз на мегафоните

    by - Dec 15, 2014
    Провладините мегафони се во шок. Насетуваат нешто што директно им го загрозува џебот, а можеби и повеќе од тоа. За протестите велат дека биле во мал број 2000 или 3000, и дека тие се организирани од...