Денешна дата
26/06/2022

гласови

  • Помала излезност – повеќе гласови

    by - Apr 14, 2014
    Изборите вчера до гласачките кутии донесоа околу 150 000 граѓани помалку во однос на првиот круг од претседателските избори во 2009 година. Истовремено и покрај помалиот одзив кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ сериозно го зголемија...