Денешна дата
28/01/2023

денко малевски

  • Рано е националистите да се вратат на власт

    by - Apr 29, 2019
    Пишува: Денко Малески   Само антикомунист како американскиот претседател Ричард Никсон можеше, без поголеми домашни потреси, да ја отвори новата ера на односи со комунистичка Кина. По истата логика, мислев дека само макеодонските националисти, без поголеми...