Денешна дата
28/01/2023

евроинтерграции

  • Политичката криза штетна за евроинтеграциите

    Со вчерашното потпишување на изјави на нотар од кандидатите за пратеници на СДСМ, стана извесно дека ќе се реализираат најавите за неприфаќање на освоените пратенички мандати. Официјализирана е „комплицираната постизборна ситуација за Македонија“, како што ја...