Денешна дата
26/06/2022

забелешки

  • Нови избори, слични забелешки

    by - Apr 14, 2014
    Во првичниот  извештај на ОБСЕ/ОДИХР  за гласањето од првиот круг претстедателски избори се наведува дека основните слободи биле почитувани, изборите биле ефикасно администрирани, а кандидатите можеле слободно  да ја водат кампањата. Сепак тие забележуваат дека пристрасното...