Денешна дата
18/08/2022

зоран јолевски

  • Зошто Груевски го враќа Јолевски?

    by - Jun 11, 2014
    Враќањето на Јолевски од Вашингтон е сериозен индикатор дека Владата не му придава сериозно значење на решавањето на спорот со името оценува Нано Ружин, поранешен амбасадор на Македонија во НАТО по одлуката на мандатарот за новата...