Денешна дата
26/06/2022

компас

  • Брод без компас и со пијан екипаж

    by - Jan 12, 2015
    Јадни новинари и уредници на корумпирани медиуми, како папагали по цел ден се приморани да го имитираат Груевски или Ставревски дека сме биле трета растечка економија во Европа!!! Економистите велат дека тоа може да случи само...