Денешна дата
02/07/2022

лица без идентитет

  • СО ЛИК А БЕЗ ИДЕНТИТЕТ

    by - Oct 26, 2018
    Пишува: Ѓурѓица Бојчевска      Во земјава горлив проблем е фактот што се уште се раѓаат лица без можност да наследат идентитет од своите родители зашто и тие немаат документи за лична идентификација или пак, поради лична...