Денешна дата
02/07/2022

лица со попреченост

  • ТВ-ЕКРАНИТЕ БЕЗ ТОЛКУВАЧИ ЗА ГЛУВОНЕМИ

    by - Apr 17, 2019
    Само една од телевизиите има програма за лица со попреченост Законската (не)обврска изговор за неисполнување на моралната одговорност Националниот сојуз на глуви и наглуви на РСМ незадоволен пишува: Ангела Рајчевска Во момент на целосна доминација на...