Денешна дата
06/10/2022

мачнина

  • Мачнина

    by - Jun 27, 2014
    Возејќи кон југот на земјата, наидов на стопер. Слаб средновечен човек чекал некој возач да се смилува за да го земе. Од далечина се гледаше дека животот на кутриот човек подолг период е заробен под канџите...