Денешна дата
06/10/2022

миграција

  • Се празни Македонија, се бега од сиромаштијата

    by - Jan 15, 2015
    Луѓето се иселуваат, бидејќи бараат решенија. Одат онаму каде што можат да најдат работа и да обезбедат подостоинствен живот за себе и за своето семејство, велат експертите во Скопје. Жителите на земјите од Западен Балкан, вклучувајќи...