Денешна дата
28/01/2023

михајло маневски

  • Нова „бомба“ на СДСМ

    by - Feb 15, 2015
    Попладнево СДСМ ја објавои својата т.н втора бомба. Прес конференцијата ја водеше повторно претседателот Зоран Заев. Подолу е интергралниот текст од пресот. Владејачката ВМРО-ДПМНЕ обвини дека Заев работи за странски тајни служби. Нивното интегрално соопштение е...