Денешна дата
01/02/2023

Нурхан Изаири

  • Изаири: Макстил и Југохром не се единствените загадувачи

    by - Nov 11, 2014
    Загадувањето на животната средина предизвикува реакции кај граѓаните и разните невладини организации. Тие реагираат барајќи индустриските капацитети кои на алармантно високо ниво го загадуваат воздухот, да поставуваат еколошки филтри според европските стандарди.   Имаме едно полурешение што...