Денешна дата
18/08/2022

обединување

  • Борба за опозиција

    by - Jun 14, 2014
    Уморен од последователните порази на неговата партија и охрабрен од победата на локалните избори во Струга, Зијадин Села ја започна неговата борба за завземање на приматот на лидер на опозицијата во албанскиот политички блок. Тој ја...