Денешна дата
02/07/2022

одговор

  • ОДГОВОР НА СКУП ЗА РЕАКЦИИТЕ НА ЦАРОВСКА И ШЕЌЕРИНСКА

    by - Jun 25, 2019
    Почитувани министерки Радмила Шекеринска и Мила Царовска, Центарот за истражувачко новинарство СКУП Македонија изминативе месеци ги следи промените во имотот на функционерите од законодавната и извршната власт. Во целост ги објавивме вашите реакции во врска со...
  • Директорке Софијанова, што демантирате?

    Саше Димовски, новинар, автор на истражувањето: БЕБИЊА УМИРААТ ПОРАДИ БИРОКРАТСКИ ПРЕЧКИ   Директорке Софијанова, неколку пати го прочитав Вашиот „демант“ испратен под закрилата „Детска Клиника“ обидувајќи се да сфатам што сакате да демантирате во истражувањето спроведено и...