Денешна дата
18/08/2022

ортопедски помагала

  • Државата штеди на современи ортопедски помагала

    by - Oct 16, 2014
    автор: Сунчица Стојановска – Зоксимовска  Текстот е изработен како дел од Проектот за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија ● Овој проект го спроведува БИРН...