Денешна дата
28/01/2023

печалбари

  • Печалбарите инвестираат само во свадби и куќи

    by - Aug 8, 2014
    Летните месеци во Македонија се карактеристични со доаѓањето на печалбарите во нивниот роден крај. Цела Македонија, а посебно западниот дел, се парализира од многу луѓе, луксузни автомобили преполни кафулиња и дуќани. Реалноста дека се соочуваме со...