Денешна дата
21/03/2023

потрошувачка кошничка

  • Секое семејство посиромашно за 5000 денари

    by - Apr 16, 2014
    Од 2010 година досега трошоците за живот за едно четиричлено семејство пораснале за 4.100, додека просечната плата во истиот период се намалила за 600 денари. Ова значи дека секое семејство за 4 години е осиромашено за...