Денешна дата
26/06/2022

права

  • Македонските работници – обесправени и заборавени

    by - Nov 11, 2014
    автор: Даниела Саздова Текстот е изработен како дел од Проектот за истражувачко новинарство и соработка помеѓу медиумите и граѓанскиот сектор ● Програма на УСАИД за зајакнување на независните медиуми во Македонија ● Овој проект го спроведува БИРН Македонија, во...