Денешна дата
16/08/2022

правна држава

  • Од ова бачило таква сурутка

    by - Apr 1, 2019
    Пишува: Денко Малески   Зошто имаме проблеми со правната држава? Затоа што целото наше поведение почива врз нешто што е за 180 степени спротивно од правната држава: културата на неказнивост. Додека правната држава вели дека за...