Денешна дата
08/08/2022

професорски пленум

  • Професорски пленум: Соопштение за јавност

    by - Feb 7, 2015
    Професорскиот пленум беше дел од делегацијата која на барање на Ректорот на УКИМ оствари средба со Премиерот Груевски и неговиот тим. Во долгата дебата, претставниците на Професорскиот пленум, заедно со колегите и студентите ги афирмираа клучните...