Денешна дата
02/07/2022

режим

  • По девет години голгота – крај на режимот!

    by - Feb 9, 2015
    Дојде крајот! Режимот ги брои последните денови и ништо веќе не може да го спаси. Тоа веќе го гледаат и тие што немаат очи, го слушаат и тие што немаат уши. Одделни структури веќе му откажуваат...
  • Режимот се подготвува за бегство?!

    by - Nov 16, 2014
    Изгледа дека Груевски веќе нема друг излез освен да са врати таму кај што ја започна својата метеорска политичка кариера, која доведе до катастрофална хаварија и која во историските анали ќе остане како невидено лудило. Тој...